Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• мерси за отговора

Comment

• Като въртя волана на едно място и се чува някакъв шум(потрепване) и леко напрежение, което не е съпротивлението на гумите със земята, ами все едно се мъчи моторът. Като направя пълен ляв или десен и завивам и се чува един звук все едно изпуска въздух. Също така като направя обратен завой и воланът не се връща сам в изходно положение като го пусна, а трябва аз леко да го бутна. Ако го оставя сам и се връща на няколко насечени движения. Мисля, че майсторът ми каза, че трябва да си сменя самата чудесия, които ми движи хидравликата. Все пак да питам какво мислите. Може ли да е нещо от стара течност, защото гледах и няма недостиг в резервоарчето или при всички случаи трябва да се сменя нещо и за какви пари говорим?
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 к.с. 85 кw. 2004 г.

Comment

• "каренцето" на волана долу - механиците ще кажат как се казва точно, сменял съм на форд - беше стотина лева, за алфа не знам
        Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
        Peugeout 2.2 HDI 133+++
        Alfa 159 +++ next

Comment

• Колеги тампоните на двигателя на алфа ромео 147 1.6 и 2.0 еднакви ли са?
          Alfa's do't drop oil...they mark their territory

Comment

• Да
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Колеги имам няколко въпроса .Днес гледах тази хубавица http://www.cars.bg/c644809 колата седи от около 6-7 месеца в костенец.Днес ходих по София да гледам и навръщане минах да видя и тази.Въпросите ми са следните:

1 Страничните огледала сигурно са счупени защото седят неестествено :колко е цената на нови ?

2.Шофиорската врата прискърцва човека каза че трябвало да се смаже и щяло да се оправи : може ли да е нещо по сериозно

3 Не е с оригинално СД а, с някво ЖВС това разваля доста визията.

4 Поставките за чашка и тая др-та до нея ги няма.Може ли да се вземат от морга и каква е цената г/д

5 на мястото за резервната гума има компресорче.Продавача изръси че тоя модел нямали резервна гума :Д:ДД:

След тези забележки каза цена:4500 твърдо
              А иначе колицата ми ареса върви прилично климатроник темпомат запазен салон и боя.

Та въпроса ми е заслужава ли си за тея пари с тези забележки . Или да продалжавам да се оглеждам ???
              Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
              New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

• Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
                Колеги тампоните на двигателя на алфа ромео 147 1.6 и 2.0 еднакви ли са?
                На 100% ли си убеден в това колега?

Comment

• Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
                  Колеги имам няколко въпроса .Днес гледах тази хубавица http://www.cars.bg/c644809 колата седи от около 6-7 месеца в костенец.Днес ходих по София да гледам и навръщане минах да видя и тази.Въпросите ми са следните:

1 Страничните огледала сигурно са счупени защото седят неестествено :колко е цената на нови ?

2.Шофиорската врата прискърцва човека каза че трябвало да се смаже и щяло да се оправи : може ли да е нещо по сериозно

4 Поставките за чашка и тая др-та до нея ги няма.Може ли да се вземат от морга и каква е цената г/д

5 на мястото за резервната гума има компресорче.Продавача изръси че тоя модел нямали резервна гума :Д:ДД:

А иначе колицата ми ареса върви прилично климатроник темпомат запазен салон и боя.

Та въпроса ми е заслужава ли си за тея пари с тези забележки . Или да продалжавам да се оглеждам ???
                  От снимките не виждам проблем с огледалата. Сгъват се и се разгъват принципно. В скърцащата врата не виждам нещо тревожно, ако колата е толкова усукана, че да скърца ще си личи от други места. Другото са бели кахъри. Ако ти харесва визията и вървежа, върви я взимай. И още нещо важно. Като гледам от къде е внесена, не е лошо да клекнеш и да видиш отдолу в какво състояние е. Особено около точките за повдигане на колата.

Comment

• Колеги да питам дисплея от пълен фейслифт дали става на фейслифт 1,знам че е по малък но ще го взема с цялата конзола?

Благодаря ви!
                    Аlfa Romeo 145 1.4 16V TS Junior EXXXX.....
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD FACELIFT '03 116HP
                    Всички екстри Мултиволан и Калорифер

Comment

• Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
                      Колеги имам няколко въпроса .Днес гледах тази хубавица http://www.cars.bg/c644809 колата седи от около 6-7 месеца в костенец.Днес ходих по София да гледам и навръщане минах да видя и тази.Въпросите ми са следните:

Нищо им няма.
                      2.Шофиорската врата прискърцва човека каза че трябвало да се смаже и щяло да се оправи : може ли да е нещо по сериозно. поправимо е и то безплатно.

Е това са глупости...ще си намериш оригинално.
                      може, 15-20 лв.
                      5 на мястото за резервната гума има компресорче.Продавача изръси че тоя модел нямали резервна гума :Д:ДД: Еми правилно, има с резерван гума или компресор, когато си купуваш колата нова, резервната гума се доплаща, в противен случай ти дават компресор.

Ако след оглед от сервиз / разбиращ човек можеш да решиш...но само 300 лв, мисля можеш да смъкнеш още...салона е мега гадеден, копчетата на волана са кофти, джантите са кофти...аз бих се оглеждал за друга...
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщение
                        На 100% ли си убеден в това колега?
                        Ами моята бивша 147-ца беше 1.6 120 коня след като гръмна 2 пъти и взех 2.0 мотор и тампоните не съм ги сменял. Следователно 99.99% би трябвало да са същите...
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Ако има разлика (според епер има ) то тя ще е в твърдостта на гумата. Ама щом ти казва, че стават, значи стават
                          ex - 147 16v multijet

Comment

• Евала за картинките

Comment

• Да ви питам.. дадох веднъж мойта техника на брат ми да я покара и той нещо е бъзикал по настройките на плеъра. Оттогава трябва ръчно да включвам и изключвам плеъра. А не примерно като запаля колата да си свири и като я изгася да спре. Как да го оправя пак да си бъде автоматично.
                              '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

• Някъде в настройките търсиш IGN TIME и правиш като на снимката.
                                ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
                                X